Question 1: Who is your Creator?

Answer: God.

Question 2: How many Gods are there?

Answer: There is only one God.

Question 3: Did God Create all things?

Answer: Yes, in the beginning God created the heavens and the earth.

Question 4: What did God create on the first day?

Answer: The heaven and the earth, and also light.

Question 5: What did God create on the second day?

Answer: The firmament. (Sky, space)

Question 6: What did God create on the third day?

Answer: The dry land, the grass, the trees, and the flowers

Question 7: What did God make on the fourth day?

Answer: The sun, the moon, and the stars

Question 8: What did God form on the fifth and sixth days?

Answer: The fish and the birds, the animals and man.

Question 9: What did God do on the seventh day?

Answer: God rested, and gave us our Sabbath.

Question 10: How do we know about this creation?

Answer: God tells us about it in His word, the bible.

Memory Verse: "And God saw everything that He had made, and behold it was very good." Genesis 1:31