Question 1: Who are our first parents?

Answer: Adam and Eve.

Question 2: From what was Adam taken?

Answer: From the dust of the Earth.

Question 3: How was Adam different from the animals?

Answer: God made Him in His own image.

Question 4: Where did Adam and Eve live?

Answer: In paradise, a beautiful garden.

Question 5: What special tree was in the garden?

Answer: The Tree of Life.

Question 6: From which tree might Adam and Eve not eat?

Answer: From the tree of the knowledge of good and evil.

Question 7: What did Adam do in Paradise?

Answer: He took care of the garden as its king.

Question 8: How did he show that he was king?

Answer: He named the animals.

Question 9: Where Adam and Eve happy in paradise?

Answer: Yes, because the served God in love.

Question 10: Of what is Paradise a picture?

Answer: Of heaven, which is far more wonderful.

Memory Verse: "O Lord, our Lord, how excellent is thy name in all the earth." Psalm 8:9