Question 1: Did Adam and Eve stay in Paradise?

Answer: No, God drove them out of Paradise.

Question 2: Why were they driven from Paradise?

Answer: They disobeyed God.

Question 3: His did Adam and Eve disobey God?

Answer: They ate of the tree of the knowledge of good and evil.

Question 4: Why was it wrong to eat of this tree?

Answer: Because God told them not to eat of it.

Question 5: Who tempted Eve to eat of that tree?

Answer: Satan, a wicked, fallen angel.

Question 6: How did Satan come to Eve?

Answer: He use the serpent to talk to Eve.

Question 7: Did Eve listen to Satan?

Answer: Yes, she ate of the tree and gave to Adam also.

Question 8: Did we also die in Adam?

Answer: Yes, we are all dead in sin.

Question 9: What did God promise?

Answer: A Savior, to save us from our sins.

Memory Verse: "And I will put enmity between thee and the woman, and between thy seed and her seed; it shall bruise thy head, and thou shalt bruise his heel." Genesis 3:15